Ivm met de zomervakantie zijn wij gesloten van vrijdag 29-07-2022 t/m maandag 29-08-2022. Uw bestellingen, aanvragen en mailberichten zullen in deze periode niet in behandeling worden genomen.

Voor bestellingen geplaatst nĂ¡ 15-07-2022 kunnen wij niet garanderen dat wij deze voor onze vakantiesluiting nog kunnen produceren.

Wij wensen u namens het hele team een prettige vakantie.

Plankpaneel

Plankpaneel - Algemene informatie


Plankpaneel | Zetwerk bestellen bij Zetwerkinkel.nl
Een plankpaneel wordt over het algemeen gebruikt als gevelbekleding. De losse delen worden op maat besteld en dan zijdelings bevestigd. De profielen geven een robuuste uitstraling en zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen.

Plankpaneel bestellen

In onze webwinkel kunt u een plankpaneel bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het plankpaneel
  3. Geef de maten op van de panelen
 

Zetwerk bestellen

Een plankpaneel heeft 5 zijdes. Daarom moeten de maten a-e opgegeven worden. De letter b staat voor de hoogte van het paneel. Ook kan er in de module worden gezien wat de werkende breedte is. Dit is de afstand die uiteindelijk door één plankpaneel wordt overbrugt. Verder is er één variabele hoek, daarom moet hoek 1 opgegeven worden.