Door de grote hoeveelheid orders die wij op dit moment mogen ontvangen en de beperkte beschikbaarheid van staal, aluminium en RVS lopen de levertijden op. Het kan daarom zijn dat het wat langer duurt voordat wij reageren op geplaatste bestellingen of e-mailberichten.

Levertijden kunnen verder oplopen bij het tijdelijk niet voorradig zijn van bepaalde materialen, coatings en kleuren. Wij doen onze uiterste best geplaatste orders zo snel als mogelijk te verwerken en hopen op uw begrip voor de situatie.

Plankpaneel

Plankpaneel - Algemene informatie


Plankpaneel | Zetwerk bestellen bij Zetwerkinkel.nl
Een plankpaneel wordt over het algemeen gebruikt als gevelbekleding. De losse delen worden op maat besteld en dan zijdelings bevestigd. De profielen geven een robuuste uitstraling en zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen.

Plankpaneel bestellen

In onze webwinkel kunt u een plankpaneel bestellen. Dit kunt u doen door in drie eenvoudige stappen gewenste profiel op te bouwen.

  1. Selecteer uw materiaal en kleur
  2. Selecteer het plankpaneel
  3. Geef de maten op van de panelen
 

Zetwerk bestellen

Een plankpaneel heeft 5 zijdes. Daarom moeten de maten a-e opgegeven worden. De letter b staat voor de hoogte van het paneel. Ook kan er in de module worden gezien wat de werkende breedte is. Dit is de afstand die uiteindelijk door één plankpaneel wordt overbrugt. Verder is er één variabele hoek, daarom moet hoek 1 opgegeven worden.